Rogé Pathuis

Financieel specialist met zowel Nationale als Internationale ervaring. Met kennis van diverse financiele software pakketten en werkervaring in verschillende branches. 
Mijn dienstverlenende instelling is altijd merkbaar in de samenwerking met klanten. 

 

                        

  

 

    

Hans Benschop.

Met mijn ruime ervaring op het gebied van procesoptimalisatie, beheer van Informatievoorzieningen en data-management, zie ik altijd wel mogelijkheden tot verder verbetering van diverse (geautomatiseerde) bedrijfsprocessen. Deze ervaring heb ik met name opgedaan bij verschillende (internationale) retailers en binnen de Automotive.

 

                        

  

 

    

Hester Münninghoff

Ik ben een HR IT professional die altijd op zoek is naar het antwoord op de vraag hoe processen sneller en slimmer kunnen waardoor de kans op fouten vermindert en de gebruik makkelijk is. Werkt op het snijvlak van IT en Personeels- en salarisadministratie. In staat om processen snel te doorgronden en deze te vertalen in systeemoplossingen. Ruime ervaring in datamigratie tussen verschillende systemen, Afas, SAP HCM en Raet Youforce. Als Manager HR ben ik altijd op zoek naar verdere optimalisering van de HR processen om zo de kwaliteit te verbeteren en een goede service te verlenen aan haar klanten. Goede kennis van Nederlandse wet en regelgeving en salarisadministratie. Ruim inzetbaar als o.a.  Manager van HR Service center, proces optimalisatie trajecten, data migratie tot het inrichten van HR processen in Afas.

 

                        

  

 

    

Rens Arends

Als HR Adviseur kijk ik kritisch naar de processen bij mijn klanten en mijn rol daarin. Ik zie HR analyse als een grote kans om HR processen beter te sturen en een voorzichtige blik te werpen op de toekomst.

Als adviseur ondersteun ik u bij alle klantvragen die spelen op het snijvlak van HR en E-Hrm. Waar verzuim en beoordeling via workflows worden vastgelegd in digitale formulieren en u de resultaten via dashboards krijgt gepresenteerd.
Waar personeelsdossiers in de cloud staan en een document digitaal wordt ondertekend. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Met mijn kennis van en ervaring met AFAS kijken we naar uw HR processen en uw actuele functionele inrichting. Hoe kunnen we deze optimaliseren ? Waar zitten de verspillingen ? Waar zitten de knelpunten ? En niet geheel onbelangrijk ; welke rapportages en kengetallen zijn belangrijk voor uw organisatie en hoe zet u deze effectief in ? Samen met de collega’s van Direct Interim, de specialist op het gebied van AFAS Profit, sta ik voor u klaar.

 

                        

  

 

    

Arno de Liever

Nee is geen antwoord, ik vind bijna altijd een oplossing om het proces te vereenvoudigen of te automatiseren. Mijn kracht zit in de schakel tussen de business(administratie en HRM) en ICT. Zeg maar de vertaler! Ik heb als meer dan 10 jaar ervaring met Afas ERP Software als hoofdboekhouding en functioneel applicatiebeheerder.

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Wie zijn wij

Direct Interim is opgericht door een klein professioneel team, met ruime ervaring in het implementeren en onderhouden van AFAS Software en het optimaliseren van bedrijfsprocessen en databeheer.  

Laatste nieuws

Direct Interim is vanaf 1-9-2019 een ERP Consultancy bureau ! 

 


 

Contact gegevens

Direct Interim ERP Consultancy BV
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

info@directinterim.nl
Ma-Vr: 09.00 - 17.00

Telefoon 033 7601 751